Waarborgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van objecten en installaties
 

VALLEN Systeme GmbH

Vallen Systeme – dat is de fascinatie van een internationaal succesvolle akoestische emissie (AE) systeemaanbieder en technologie leider, in combinatie met de cultuur en traditie van een Duitse onderneming

Ons doel is het leveren van innovatieve technologie die een absoluut verschil maakt voor de veiligheid van het menselijk leven, milieuveiligheid en Asset Management. Deze verbintenis onderscheidt ons en maakt ons tot wat we zijn, Vallen Systeme, HET Akoestische Emissie bedrijf.

Het bedrijf opereert in de groeiende markt van akoestische emissie (AE) testapparatuur en de daarbij behorende veeleisende toepassingen. Al meer dan 30 jaar biedt Vallen Systeme continu geavanceerdere technologie, ontwikkelt en produceert State-of-the-art AE systeemoplossingen, accessoires en software.

Onze internationale klanten zijn AE inspectiediensten, R & D laboratoria, Industriele Ontwikkelaars, Academia, en QA/QC afdelingen in verschillende industrieën zoals de lucht-en ruimtevaart, olie & gas, Automotive, energieopwekking en distributie, medische en de militaire.

We zien onszelf als waardige partner van onze klanten door een diep begrip van hun eisen. Ons succes is gebaseerd en gegarandeerd door ons te concentreren op het langer termijn succes van onze klanten.

Toewijding aan service, betrouwbaarheid en prestaties heeft geleid tot meer dan 600 tevreden klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld. Ons succes wordt versterkt door de directe klantrelatie met onze wereldwijde gevestigde vertegenwoordigers die onze locale klanten zowel op technisch als commercieel vlak ondersteunen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info