Met Valve Sense kunt u snel en eenvoudig lekkages van uw kleppen detecteren
Valve Sense


Verlies van product of energie

bedrijven verliezen product of energie (=extra kosten) wanneer kleppen lekken. Studies tonen aan dat zo'n 5 - 10% van de kleppen die in industrie worden gebruikt last hebben van interne lekkage.


Het risico op letsel

het risico op letsel neemt toe bij lekkage van een heet of corrosief medium


Inefficiënte onderhoudsprocessen

er wordt veel tijd en geld besteed aan inefficiënte onderhoudsprocessen.


Vervanging van intacte kleppen

en het gebeurd regelmatig dat nog intacte kleppen vervangen worden door verkeerde aannames.Onze oplossing


Een digitale en intelligente "Stethoscoop" voor industriële assets.

Valve Sense is gebaseerd op de akoestische emissie meetmethode.

Valve Sense is een software gestuurde inspectietool die bedrijven kan ondersteunen bij het inspecteren van kleppen terwijl ze in bedrijf zijn


  • snel
  • eenvoudig
  • kosteneffectief
  • onmiddellijke weergave van het resultaat en rapportage op locatie

Onze componenten


Akoestische emissiesensoren


Onze oplossingen zijn gebaseerd op de industrie breed gedragen en reeds lang gestandaardiseerde akoestische emissietechnologie (zie DIN EN1330-9). Door het meten van de trillingen aan de oppervlakte van een structuur, welke onhoorbaar zijn voor mensen en buiten het bereik liggen van microfoons (20 KHz tot 1 MHz) kunnen we de kleinste defecten zoals bijvoorbeeld lekkende kleppen detecteren, zelfs bij veel omgevingsgeluid.

 

Mobiele applicatie


We vormen een smartphone om tot een professionele inspectietool voor iedereen. Sluit de sensor aan op uw smartphone, start de Senseven App en u kunt aan de slag. De software begeleidt u door het inspectieproces, controleert automatisch de geldigheid van de sensorgegevens en visualiseert het resultaat binnen enkele seconden.

Kunstmatige intelligentie


We geloven dat de combinatie van betrouwbare historische gegevens, verrijkt met deskundige knowhow en ondersteund door AI, een revolutie teweeg zal brengen in de inspectie. De continue ontwikkeling van een AI-database stelt ons in staat om de omvang van een schade (bijvoorbeeld de grootte van een lek) te bepalen. Je ontwikkelt je persoonlijke expert, die ervaring opdoet met elke meting!
 

Contact
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn