Voorversterkers

Vallen Systeme biedt een aantal extreem robuuste voorversterkers die perfect geschikt zijn voor gebruik met het AMSY-6-systeem. Bandbreedte en prestaties kunnen worden geselecteerd om aan de testvereisten te voldoen. Hun consistente ontwerp met een bijpassende impedantie van 50 Ohm en hun lage ruis-ingangstrap maken ze uniek op de markt. Alleen geselecteerde componenten en materialen worden gebruikt om een betrouwbare werking te garanderen, zelfs onder moeilijke omstandigheden.AEP5 / AEPH5H

De AEP5 (H) is een voorversterker voor algemeen gebruik die sensoren met enkelvoudige aansluiting ondersteunt. Deze voorversterker is een breedband voorversterker die verkrijgbaar is in twee verschillende bandbreedte-instellingen (AEP5 en AEP5H):


  • Versterking kan worden ingesteld op 34 dB of 40 dB.
  • AEP5: 2,5 kHz tot 2,4 MHz (10 Vpp)
  • AEP5H: 20 kHz tot 2,4 MHz (10 Vpp)
  • AEP5 (H) kan een spanningspuls (tot 450 Vpp) naar de AE-sensor sturen (sensorkoppelingstest)

Magneethouders zijn direct op de behuizing gemonteerd, als alternatief kan een bevestigingsplaat met vier magneten worden gebruikt voor meer stabiliteit.AEP4H-ISTB

Voorversterkers gebaseerd op het elektronisch ontwerp van AEP4H. De behuizing van de voorversterker is aangepast om een AE-sensor (geïntegreerde sensor) te monteren en is uitgerust met drie sterke magneten. Vanwege het geïntegreerde ontwerp zijn de AE-signaalamplituden hoger vergeleken met de standaardcombinatie van de AE-sensor aangesloten op de AEP4-voorversterker via een 1,2 m lange sensorkabel. De sterke magneten maken een eenvoudige installatie mogelijk en garanderen een constante contactdruk gedurende de hele test. De AEP4H-ISTB is geschikt voor sensoren met een behuizing van het V-type en wordt vaak gebruikt in tankvloerinspectietoepassingen.

 AEP3N

De versterking van een AEP3N kan via de software worden geselecteerd in het bereik van 34 tot 49 dB indien gebruikt in combinatie met een AMSY-5 of AMSY-6. In stand-alone gebruik wordt de versterking bepaald door jumper settings. Uitwisselbare frequentiefiltermodules maken het gebruik mogelijk zonder steile downstream frequentiefilters. AEP3N biedt twee ingangen, één met de gemeenschappelijke enkelzijdige BNC-connector en de andere met een differentiële BNO-connector.


 


 E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn