Core Business van Senseven

Akoestische Emissie

Onze oplossingen zijn gebaseerd op de industrie breed gedragen en reeds lang gestandaardiseerde akoestische emissietechnologie (zie DIN EN1330-9). Door het meten van de trillingen aan de oppervlakte van een structuur, welke onhoorbaar zijn voor mensen en buiten het bereik liggen van microfoons (20 KHz tot 1 MHz) kunnen we de kleinste defecten zoals bijvoorbeeld lekkende kleppen detecteren, zelfs bij veel omgevingsgeluid.

 

Mobiele applicatie

We vormen een smartphone om tot een professionele inspectietool voor iedereen. Sluit de sensor aan op uw smartphone, start de Senseven App en u kunt aan de slag. De software begeleidt u door het inspectieproces, controleert automatisch de geldigheid van de sensorgegevens en visualiseert het resultaat binnen enkele seconden.

Kunstmatige Intelligentie

We geloven dat de combinatie van betrouwbare historische gegevens, verrijkt met deskundige knowhow en ondersteund door AI, een revolutie teweeg zal brengen in de inspectie. De continue ontwikkeling van een AI-database stelt ons in staat om de omvang van een schade (bijvoorbeeld de grootte van een lek) te bepalen. Je ontwikkelt je persoonlijke expert, die ervaring opdoet met elke meting!Waarom kiest u voor Senseven?

Verminder uw afhankelijkheid van experts

Onze oplossingen vereisen geen speciale training of expertise. Start de inspectie vanaf dag één.


Verkort de inspectietijd met wel 50%

Speciaal ontwikkelde software en een gestandaardiseerde procedure maken het mogelijk om meetfouten te minimaliseren en de inspectie twee keer zo snel uit te voeren.


Inzicht in en meld defecten op locatie

Senseven biedt open software interfaces en werkt samen met asset management providers om procesdata te kunnen integreren, maar ook om schade direct aan softwaresystemen te melden en zo onderhoudsprocessen te initiëren.


Begrijp de urgentie voor actie

Onze producten detecteren en beoordelen niet alleen schade, maar bepalen ook de omvang van de schade. Dat stelt u in staat om de urgentie voor actie te evalueren.
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn