Waarborgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van objecten en installaties
 

Sensoren


Voor Remote monitoring bieden wij een breed scala aan sensoren. Elke sensor heeft zijn eigen toepassingsgebied maar kan wel voor meerdere doelen gebruikt worden.


Hieronder een algemeen overzicht van de verschillende sensorgroepen. Op de volgende pagina's vind u een uitgebreid overzicht van alle sensoren binnen die betreffende groep.


Wireless Tunnel sensoren

Sensoren voorzien van een Wireless Tunnel LoRa verbinding. Deze sensoren zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het grote voordeel van deze sensoren is dat ze eenvoudig inzetbaar zijn zonder de noodzaak voor bekabeling. Klik op verder om ons pakket Wireless Tunnel sensoren te zien.
Sensoren voor klimaatmeting

Sensoren zowel bekabeld als draadloos (Wireless Tunnel) voor het monitoren van grootheden zoals temperatuur, vochtwaarde, luchtstroom, waterlekkage in allerlei omgevingen. Klik op verder om ons pakket milieu en omgevingssensoren te zien.


MEER klimaatsensoren ...


Beveiligingssensoren

Sensoren en aanverwante producten ten behoeve van het verhogen van de beveiliging van uw omgeving. Deursensoren voor toegangscontrole, rookdetectie voor brandveiligheid zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij kunnen bieden. klik op verder om ons pakket beveiligingssensoren te zien.


MEER Beveiligingssensoren...Sensoren voor vermogensmeting

Sensoren en aanverwante producten voor meting van stroom, spanning en vermogen.


MEER Vermogensmeting...Speciale sensoren en toebehoren

Voor specifieke applicaties zijn specifieke sensoren nodig. Binnen ons pakket bieden wij een breed scala aan specialistische sensoren en toebehoren om een complete monitoring oplossing aan te bieden:


MEER Speciale sensoren en toebehoren...Toegangscontrole

Voor omgevingen waar het belangrijk is om toegang tot ruimtes of gebouwen te limiteren en te controleren bieden wij een breed pakket aan producten om toegangscontrole uit te voeren op locatie met besturing van afstand.

 

Remote camera's en accessoires

Voor toepassing waar het visuele controle nodig is bieden wij digitale camera's. Tevens bieden wij een breed programma aan voedingsmodules om de aanwezige voedingsspanning om te zetten naar de geschikte voeding voor onze systemen:


MEER camera's en accessoires...

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn