Producten voor Akoestische Emissie


MCB techniek is de Nederlandse distributeur van de Akoestische Emissie producten van Vallen Systeme GmbH. De Akoestische Emissie systemen van Vallen worden toegepast in een breed aantal toepassingen in de industrie, utiliteit en infra. Voorbeelden zijn te vinden bij corrosiedetectie in vlakke bodemtanks, lekkagedetectie bij leidingen of afsluiters, materiaalonderzoek maar ook bij bewaking van infrastructuren zoals bruggen, sluizen en tunnels.


Kwaliteit staat bij Vallen hoog op de agenda en daarom is de firma ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daarnaast is de feedback van de klanten en van de medewerkers van groot belang voor Vallen. Op basis van de feedback wordt continu gewerkt aan verbeteringen van het huidige product pakket en uitbreiding van het pakket door ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen.


MCB techniek is aangewezen als Nederlandse vertegenwoordiging van Vallen en levert het complete programma Akoestische Emissie systemen. Dit betreft dan de kleine elektronica units met slechts één of enkele kanalen tot zeer uitgebreide elektronica units. Een Akoestische Emissie systeem bestaat naast een elektronica unit onder meer uit analoge ingangsmodulen en sensoren. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires zoals een software met uitgebreide mogelijkheden. De combinatie hiervan biedt de klant een complete oplossing.


Om de klant de juiste oplossing aan te bieden zal altijd gekeken worden naar de specifieke toepassing want alleen op basis van de complete beschrijving van de toepassing en wensen is het mogelijk om de een juiste combinatie van bewakingselektronica, sensoren met toebehoren en software aan te bieden.


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn