Structurele gezondheidsmonitoring (SHM)


Krijg uw Monitoring uitdaging onder controle met behulp van akoestische emissie

DE VRAAG – Om structurele gebreken of kritieke omstandigheden door veroudering van industriële activa en nieuwbouw te detecteren, stijgt de vraag naar SHM.

DE OORZAAK – Corrosie van spankabels in betonconstructies heeft een negatief effect op de veiligheid en de inzetbaarheid.

LEVENSDUUR VERLENGING – Monitoring systemen kunnen operationele optimalisatie en mogelijke levensduur verlenging van activa bieden. Dit waardevolle instrument voor operators helpt bij het beheersen van financiële, milieu- en menselijke risico's.

DE REALISATIE – Kritische "hot spots" zijn uitgerust met geschikte sensoren voor het monitoren en analyseren van activiteiten binnenin.

DE OPLOSSING – Met de Acoustic Emission-oplossing van Vallen Systeme krijgt u uw monitoringuitdaging onder controle met slechts één meetsysteem. UW VOORDELEN
1.         Detectie en locatie van defecten tijdens het gebruik

2.         Bewaking van verborgen en externe gebreken

3.         Real-time monitoring 24/7 en vroegtijdige waarschuwing

4.         Integratie en analyse van verschillende sensortypen in één systeem

5.         Oplossingen op maat

6.         Verbeterd risico- en onderhoudsbeheer

 

 

 

SENSORTYPEN EN COMBINATIE VAN GEGEVENS – Data van verschillende sensortypen, bijvoorbeeld voor temperatuur-, windsnelheid- of spanningsmetermeting, kan volledig worden geïntegreerd door datalogger.

DATA MANAGEMENT EN ANALYSE – Data is gemakkelijk te analyseren samen met akoestische emissiegegevens van de Vallen Monitoring Software. Gegevensopslag in de cloud en bediening op afstand zijn beschikbaar.

RAPPORTAGE EN ALARMERING Resultaten worden gerapporteerd en alarm wordt geactiveerd.
Uw VALLEN Systeme akoestische emissie oplossing


 

OP MAAT – Uw monitoringoplossing kan in verschillende stappen worden gerealiseerd via klantspecifieke ontwikkeling door een projectteam bestaande uit Vallen Systeme, service provider en engineering consultants.

DE PRESTATIES VAN VALLEN SYSTEME  Vallen Systeme levert akoestische emissieapparatuur en engineeringdiensten bij het monitoren van projecten voor operators, consulting engineers, service providers en overheden.

DE EXPERTISE – Jarenlange ervaring in haalbaarheidsstudies en diverse projecten heeft geresulteerd in continue verbetering en op maat gemaakte meetketens.

DE AANPASSINGEN  Sensoren, montageapparaten en kabels, evenals data-acquisitie en software functies zijn aangepast aan de nieuwe eisen die het meetsysteem toepasbaar maakt in verschillende 24/7 real-time monitoring projecten.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn