LinWave 1002

LinWave 1002 is een twee kanaal Akoestische Emissie systeem wat een interessant geprijsd alternatief biedt ten opzichte van volledig uitgeruste AE meetsystemen zoals de AMSY - 6 serie.


Een tweekanaal AE systeem is bijvoorbeeld geschikt alle toepassingen waarbij het de voorkeur heeft voor meer dan 1 meetpunt. Dit kan zijn omdat er meerdere locaties gelijktijdig gemeten moeten worden, omdat men niet alleen het ontstaan, maar ook het uitbreiden van barsten of scheuren wil monitoren, ofwel omdat men naast het bepalen of er een locatie is ook de locatie van de lekkage bij benadering wil vaststellen. Met een twee kanaal AE monitoring systeem is dit in lineaire installatie zoals bijvoorbeeld een leidingen of kabels mogelijk. (voor AE plaatsbepaling in 2D vlakken of 3D vlakken zijn meerdere sensoren noodzakelijk.


Twee kanaal AE systemen kunnen worden ingezet in elke andere monitoringapplicatie waarbij AE de aanwezigheid van bijvoorbeeld een degradatieproces aangeeft.De Elektronica


De LinWave 1002 is een handzaam Power over Ethernet gevoed apparaat met twee passieve meetkanalen. De elektronica kan via Ethernet gekoppeld worden vanuit een PC en is hierdoor eenvoudig ook vanaf grotere afstand te benaderen of zijn er meerdere units verspreid over de locatie via een centrale PC te monitoren.


De unit is voorzien van een standaard railmontagemogelijkheid waardoor deze eenvoudig in besturingskasten te integreren is.


Technische specificaties

  • 10 MHz sample rate.
  • 16 bit, 94/134 dB(AE) ingang bereik
  • De elektronica is voorzien van twee AE ingangen voor SMA connectoren,
  • IP 67 bescherming met aangesloten kabels of afgesloten afdekkappen.
  • Vereist ethernetkabel met M12 connector.


Meer Informatie
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn